Akasha Workshops

Wil jij zelfstandigheid in de keuzes die je maakt? Zelf standig zijn op je eigen levenspad?

Misschien is het voor jou interessant om zelf de Akasha te leren openen. De Akasha is een groot wetend veld waar alle informatie aanwezig is van jouw ziel. Alle levens die je geleefd hebt hier op aarde en alle andere dimensies. Alle gedachten en ervaringen die je gehad hebt zijn daar aanwezig. De Akasha leren openen, brengt je in contact met dit immens grote wetensveld en door deze kennis te integreren in je leven kom je met je keuzes steeds dichter bij je ware zelf 

Workshop Akasha openen voor jezelf

In deze workshop leer je de techniek van het openen van de Akasha voor jezelf. Je krijgt een werkboek met informatie en oefeningen die je helpen om wegwijs te worden in de Akasha. ​Je krijgt een inwijding, in de vorm van een visualisatie: Een kennismaking met de Akasha energie en een warm welkom van de Engelen, gidsen en voorouders. Je leert hoe je je voor kunt bereiden op de reading zodat je in de 'juiste' staat bent om de boodschappen te ontvangen. Je krijgt een gebed waarmee je de Akasha opent en weer sluit. We hebben het over de verschillende vragen die je allemaal kunt stellen en hoe je de antwoorden hierop kunt ontvangen. Je leert hoe je een healing kunt vragen en ontvangen op de thema's die je besproken hebt in de Akasha.

De workshop duurt ongeveer 3 uur en is online via Zoom. We werken in kleine groepen van maximaal vier deelnemers. Mocht online je tegenstaan, laat me dat weten. Ik krijg regelmatig het verzoek om de workshop live te doen. Dus dat kunnen we ook inplannen.

Ik vraag voor de workshop een minimum bijdrage van 77 Euro. Je bepaalt en betaalt achteraf hoeveel deze workshop je waard is. In het werkboek staat een oefening waarmee je goed kunt voelen wat voor jou klopt om te betalen. Mocht er vanuit de groep nog behoefte ontstaan voor een terugkommoment, plannen we dat in. En tot slot ben en blijf ik beschikbaar voor vragen n.a.v. de workshop, mocht je ergens tegenaan lopen.

BEELDbySARA-3514.jpg

de workshop gaat door bij minimale deelname van 1 persoon en er is plek voor maximaal 4 personen.
De workshop vindt plaats op de volgende data: 
Zaterdag 25 september van 14.00 tot 17.00
Zaterdag 6 november van 14.00 tot 17.00
Zaterdag 11 december van 14.00 tot 17.00

Workshop Akasha en Karma

Deze workshop is nog in ontwikkeling.

Het gaat over het maken van keuzes in ons dagelijks leven, honderden keuzes, elke dag weer opnieuw. Sommige keuzes maken we heel bewust maar de meesten gaan op de automatische piloot. Die is op zich oké, die automatische piloot, behalve als we eigenlijk iets zouden kunnen en willen kiezen wat meer in dienst staat van ons ware zelf en de missie waarmee we hier op aarde, in dit leven gekomen zijn. 

Veel van onze keuzes worden bepaald door karma. Of wel conclusies, contracten, eden etc. die we eerder dit leven, in vorige levens of die onze voorouders hebben gemaakt. In deze workshop gaan we daar dieper op in en leer je hoe je los kunt komen van Karma. Je leert hoe je Karma kunt verwijderen en hoe je blijvend nieuwe, helpende en lichte keuzes kunt gaan maken in de verschillende gebieden in je leven.

Deze workshop duurt ongeveer 3,5 uur en zal online plaatsvinden. Ook deze is live te regelen, mocht dat je voorkeur hebben. 

De investering is minimaal 77 Euro met de uitnodiging om te voelen hoeveel het je waard is geweest. 

Je krijgt een werkboek met informatie en oefeningen die we tijdens de workshop doen. De voorwaarde om met deze workshop mee te doen is dat je eerst de workshop Akasha openen voor jezelf hebt gevolgd. 

de workshop gaat door bij minimale deelname van 1 persoon en er is plek voor maximaal 4 personen.
De workshop vindt plaats op de volgende data: 
Zaterdag 9 oktober van 14.00 tot 17.00

BEELDbySARA-3660.jpg

Workshop Akasha openen voor een ander

Heb je een eigen praktijk? Vind je het gewoon leuk om voor je geliefden de Akasha te openen? Voel je dat je daarmee een bijdrage kunt zijn voor het leven van iemand anders? Dan kun je ook de Akasha leren openen voor een ander.  De voorwaarde om aan deze workshop deel te nemen is dat je de eerste workshop hebt gevolgd en dat je al een tijdje ervaren hebt hoe het is om boodschappen uit de Akasha te ontvangen voor jezelf. Je voelt zelf wanneer je zover bent. In deze workshop leer je hoe je de Akasha opent voor een ander en hoe je een healing vraagt voor de ander. Je krijgt een werkboek met suggesties en oefeningen. Je oefent in tweetallen en wisselt kennis en ervaring uit. 

Deze workshop duurt ongeveer 5 uur (met pauze) en ik vraag een minimale investering van 111 euro met de uitnodiging om te voelen welke waarde de workshop voor jou heeft. Ik ben na de workshop beschikbaar voor vragen en overleg. Bovendien heb je een groep mensen ontmoet waarmee je kunt oefenen en uitwisselen. 

IkEnergiek-119.jpg