Aquarius Angels

Sinds december 2012 is het Aquarius tijdperk aangebroken. Een tijdperk dat ons uitnodigt om voor meer bewustzijn te kiezen. Met de komst van dit tijdperk heeft zich ook een nieuwe groep Engelen aangediend die dichtbij ons is. Er zijn niet veel visualisaties en rituelen nodig om deze groep Engelen uit te nodigen en om hulp te vragen.

De energie van deze groep Engelen is snel voelbaar, krachtig en eindeloos liefdevol en bovenal helend.

Als gecertificeerde Aquarius Angels Healer mag ik jou deze liefdevolle helende energie doorgeven. Wat, in jouw leven, wil jij graag veranderen? Met een duidelijke vraag of doel kan deze healing enorme positieve veranderingen in je leven brengen. Deze healing vraagt geen doorleving of het snappen van de oorzaak van de klachten waar je graag van af wil. Alleen de bereidheid los te laten en een duidelijke vraag van wat je wél wilt. Vervolgens mag je je overgeven aan het proces wat enkele seconden tot een paar weken kan duren. 

 

Ik stel mij beschikbaar als doorgeefluik om deze prachtige energie naar jou te laten doorstromen. Ik geef graag aan jou door wat ik zelf heb mogen ontvangen van deze oneindig lichte en liefdevolle wezens. Aquarius Angels. 

Zodat ook jij nog dichterbij je ware zelf komt en je zieledoelen kunt gaan leven. In overvloed, in liefde en licht.

  • Black Instagram Icon

©2020 door Nhelete Steinman-Tjallingii.

Fotografie Mariska Hanegraaf