Akasha reading
en healing

Welke vragen houden jou bezig?

Past het werk dat je doet, nog steeds bij jou? Zijn de relaties die je nu hebt, voedend? Hoe kom je van verslavingen af? Wat heeft je lichaam nodig om weer sterk en vitaal te worden? Wat zijn je levensdoelen? Welk (familie) karma staat je in de weg om te bereiken wat je wilt bereiken in dit leven? Wil je graag contact met overleden dierbaren?

Deze en vele andere vragen kun je stellen in een Akasha reading en healing sessie. 

De Akasha is een soort energetische levensbibliotheek waar alle informatie, van jouw leven en alle vorige levens, is opgeslagen. Door de Akasha te openen en je vragen te stellen krijg je, via mij, van de Engelen de liefdevolle boodschappen die je verder gaan helpen op jouw levenspad. Je ontvangt tijdens het stellen van je vragen een liefdevolle lichte heling van de Engelen. Daar hoeven jij en ik niets voor te doen. 

Jij stelt je vragen, ik stel me open voor de antwoorden en we worden beiden omringd door de liefde van Engelen, verlichte meesters, leraren en dierbaren, die allemaal in dienst staan om jou verder te helpen op je levenspad. 

Zelf vind ik deze sessie zo mooi vanwege de verrassende boodschappen die ik door mag geven, de lichte energie die er ontstaat en de dankbaarheid vanuit alle richtingen stroomt.

Scroll even verder voor een aantal reacties die ik heb ontvangen van mensen die deze sessie bij mij gedaan hebben.

Ik Energiek Nhelete Steinman-Tjallingii

Reacties van mensen na een Akasha reading en healing

  • De sessie stroomt liefdevol mijn leven in en ik voel me Zacht en Licht! Ik voel nieuwsgierigheid naar het nieuwe dat voor me ligt en ben klaar voor al het goede dat ons te wachten staat... 

  • Dankjewel voor je fijne energie en voor wat je voor mij hebt kunnen voelen, zien, verstaan en kunnen doorgeven. Zo mooi hoe alles komt zoals het komt

  • De pijn in mijn schouder is zodanig vermindert, dat ik geen paracetamol meer nodig heb.

  • Mijn dochter durft weer alleen naar boven te lopen en slaapt veel beter.

  • Wat een bijzondere ervaring. Na de sessie bijzondere ontwikkelingen. Uitdagingen waar ik voorheen weg zou lopen nu aangegaan. Heftig en tegelijkertijd zo verrijkend.
    Blij met de reading en met nieuwe kansen. Het gaat zoals het moet gaan. Ik val en sta weer op en transformeer naar weer een completere versie van mijzelf.

 

Voor mezelf, Nhelete, is er ook veel veranderd na het leren van deze techniek. Ik sta nu zoveel steviger op mijn levenspad en voel meer energie dan ooit te voren, om mijn levensdoelen te verwezenlijken. Waarvan het doorgeven van liefde, heling en wijsheid zodat jij ook je zielsdoelen kunt gaan leven en ervaren. Want jij en ik zijn hier, in dit leven om ervaringen op te doen, om de wereld een mooiere plek te maken. 

Wil jij ook ont-dekken wat er in de Akasha voor jou klaar ligt om gedeeld te worden?

Ik ben graag jouw boodschapper in deze ervaring!

IkEnergiek-257.jpg