Call for Love

Heb jij deze roep ook gehoord?

In deze tijd van onrust. De standpunten vliegen je om de oren. Het maakt het niet makkelijk om in je eigen rustpunt te komen en te blijven. Terwijl dit juist het enige is wat we te doen hebben om ons leven op aarde in harmonie te brengen. 

Daarom is de Call for Love ontstaan. Een liefdevolle herinnering aan wie en wat jij bent en wat je hier komt doen op aarde. 

Op 1 januari 2022 start alweer de derde Call for Love intensive

Een speciale over Geld! 

Voor iedereen die meer gemak wilt ervaren met geld, meer plezier met geld, meer geld en de mogelijkheden die geld kan creëren. Jij en ik zijn hier om van deze wereld een mooiere plek te maken dan dat ze nu is.

Hoeveel meer gemak zullen we met onze levensmissie hebben als we met totaal gemak geld kunnen vragen en ontvangen voor de dingen die we het allerliefste doen in het leven?

Wat als geld in overvloed jouw leven instroomt? Wat zou jij dan kunnen creëren?

33 dagen (01/01 tot en met 02/02 2022);

10 bijeenkomsten met oefeningen, gesprekken, meditaties, dans, healing en nog meer; 

een werkboek met opdrachten en inspiratie om meer overvloed te ervaren en alles wat je hebt waargemaakt over geld onder de loep te nemen en los te laten wat jou in de weg staat om een overvloedig leven te creëren;

wekelijkse Akasha opening om je levensvragen (over geld) te stellen; 

dagelijkse vragen (over geld) die je nieuw bewustzijn brengen;

een fijne groep om samen verder te mee te groeien.

We volgen de energie. We volgen wat licht voelt. 

Call for Love derde intesive

 • Tien bijeenkomsten op Zoom (van 20.30 u. tot 21.30u.) met geleide meditaties, healings, mooie gesprekken, dans, Akasha openingen, creativiteit. De inhoud van de avond wordt vaak pas even voor de bijeenkomst duidelijk. Ik volg de energie met vertrouwen. Er is dus geen vastomlijnd programma dat je van A tot Z moet volgen. Je kiest zelf welke avonden je bijwoont. Alles is energie, je kunt dus al afstemmen op de energie van de bijeenkomst en vragen of deze avond past bij hoe jij invulling wilt geven aan jouw avond. Soms past daar de Call for Love bij en soms is er iets anders nodig. Volg je eigen energie. In het werkboek dat je krijgt staat een oefening die je dierbij kan helpen. 

 • Je krijgt zoals ik al noemde een werkboek. Met oefeningen en informatie en inzichten die bijdragen aan jouw proces. 

 • Elke maandag krijg je een uitnodiging om een levensvraag te stellen voor de Akasha. Een vraag over iets dat je bezig houdt en waar je een helder licht op wilt laten schijnen. Wat de Akasha is lees je hier.

 • Ik stuur je elke ochtend om 6 uur een mail met een liefdevolle vraag, mantra of quote die je mee kunt nemen, je dag in. Deze post ik ook in de besloten facebookgroep waar je kunt reageren. Je kunt je nu al hier gratis aanmelden bij deze groep.

 • En er is ruimte voor de oneindige mogelijkheden die zich nog meer aandienen in de groep. We volgen de energie! 

BEELDbySARA-02967.jpg

Na een intensive, afgelopen februari en maart van 33 dagen, ontstond de wens vanuit de groep om verder te gaan met de meditaties en andere activiteiten die ons trillingsfrequentie verhogen. 

Ik kijk er naar uit om verder op deze reis te gaan met een groep mooie lichtwezens zoals jij en ik. Met de innerlijke wens om ons leven te vullen met levensvreugde, plezier en liefde. Vanuit hier, kunnen we met onze groep de energie zijn en uitdragen die de wereld zo hard nodig heeft.

Wanneer is deze intensive voor jou?
Als jij de "Call for Love" ook gehoord hebt
Als jij verlangt naar meer licht en liefde en overvloed in jouw leven en graag meegenomen wil worden in de energie van een groep met een gezamenlijk doel. Gesteund door de liefdevolle kracht van de Engelen.
Als jij voelt dat het ook jouw taak is om je licht te laten stralen, de wereld in. En wat als je daar dan ook nog geld voor mag ontvangen? Zodat onze planeet weer een lichtere en rustigere plek kan worden. Ik nodig je uit! 

Wat jij uit de Call for Love intensive haalt is heel persoonlijk. Omdat je jouw energie volgt. Geld is ook energie. Daarom mag je aan het eind van deze periode zelf bepalen wat de waarde voor jou is. In het werkboek staat een oefening waarmee je dat in alle zuiverheid kunt doen. Ik vraag een minimale bijdrage van 33 Euro, één Euro per dag.

Vanuit vertrouwen, geven en ontvangen in balans. Ik voel zelf ook mee, en tot nu toe klopt iedere betaling weer. Zo mooi hoe de energie werkt!

Twijfel je nog, doe dan de eerste week vrijblijvend mee. Je kunt dan alsnog beslissen om te stoppen. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

We zijn al met 7 mensen!

BEELDbySARA-3639.jpg

Ervaringen van deelnemers

 • Ik ben dankbaar voor de mooie sessies, samen met de lieve mensen. Een aantal dingen zijn aangeraakt. Fijn ook was de vertrouwde en intieme setting. Nhelete creëert een veilige bedding!

 • De Call for Love is voor mij een fijne herinnering dat ik mag zijn wie ik ben en mag doen wat ik wil. En sinds een paar weken komen er allemaal leuke dingen op mijn pad die zo goed bij mij passen.

 • Het is zo fijn om samen te komen en stil te worden en het lukt me steeds beter om in de stilte te komen en te blijven.

 • Ik voel me thuis in de Call for Love groep.

 • Ik ervaar deze groep als heel veilig. Een sterk energieveld die me in een stroomversnelling heeft gebracht.

 • In de meditaties ervaar ik allemaal mooie en bijzondere dingen door de energie in de groep. Ik weet nu, door de uitwisseling in de groep, dat er meer is dan alleen de fysieke wereld.

 • Als de muziek tijdens de dansavonden en de meditaties aan gaat, kom ik bij mezelf en zie ik heel veel moois. Ik kom dan echt in mijn rust.

Ga je ook mee op deze reis met deze fijne groep mensen?

BEELDbySARA-3583.jpg