Call for Love

Heb jij deze roep ook gehoord?

In deze tijd van onrust. De standpunten vliegen je om de oren. Het maakt het niet makkelijk om in je eigen rustpunt te komen en te blijven. Terwijl dit juist het enige is wat we te doen hebben om ons leven op aarde in harmonie te brengen.

Call for Love

 • Drie bijeenkomsten in de 28 dagen (20.30 u. tot 21.30u.) met geleide meditaties die ons dichter bij ons zelf brengen en de liefdevolle lichtwezens die we zijn. Met vragen voor en antwoorden van de Engelen in de Akasha die ons begeleiden op ons levenspad. En met dans, meditatief, intuïtief met liefde voor jezelf. Je kiest zelf welke avonden je bijwoont. Alles is energie, je kunt dus al afstemmen op de energie van de bijeenkomst en vragen of deze avond past bij hoe jij invulling wilt geven aan jouw avond. Soms past daar de Call for Love bij en soms is er iets anders nodig. Volg je eigen energie.

 • We gebruiken de energie van de maan. Met nieuwe maan een meditatie. Met volle maan dans. De Akasha avonden zijn een aantal dagen voor volle maan. Dan kun je de antwoorden die je uit de Akasha hebt gekregen verwerken, loslaten en het nieuwe in je leven uitnodigen. 

 • Elke dag zet ik samen met de Engelen het Call for Love energieveld neer. Door ook te mediteren, lever je ook jouw bijdrage aan de kracht van dit liefdesveld. Je krijgt een meditatiegebed dat je dagelijks kunt doen.  

 • Ten slotte kun je lid worden van de besloten Facebook Call for Love groep waarin je kunt delen wat er in jouw leven speelt, hoe jij de uitdagingen in deze tijd liefdevol kunt ontvangen of juist nog niet. Ik zal hier wekelijks een liefdevolle vraag of affirmatie posten waar je die week mee aan de slag kunt. 

BEELDbySARA-02967.jpg

Na een intensive, afgelopen februari en maart van 33 dagen, ontstond de wens vanuit de groep om verder te gaan met de meditaties en andere activiteiten die ons trillingsfrequentie verhogen. 

Ik kijk er naar uit om verder op deze reis te gaan met een groep mooie lichtwezens zoals jij en ik. Met de innerlijke wens om ons leven te vullen met levensvreugde, plezier en liefde. Vanuit hier, kunnen we met onze groep de energie zijn en uitdragen die de wereld zo hard nodig heeft.

Wanneer is dit voor jou?
Als jij de "Call for Love" ook gehoord hebt
Als jij verlangt naar meer licht en liefde in jouw leven en graag meegenomen wil worden in de energie van een groep met een gezamenlijk doel. Gesteund door de liefdevolle kracht van de Engelen.
Als jij voelt dat het ook jouw taak is om je licht te laten stralen, de wereld in. Zodat onze planeet weer een lichtere en rustigere plek kan worden. Ik nodig je uit! 

Je mag een keertje gratis meedoen als je nieuwgierig bent. De eerstvolgende datum vind je hier

Wil je je verbinden met de Call for Love, kun je een strippenkaart kopen voor een bedrag tussen de 33 en de 111 Euro. Jij bepaalt welk bedrag jij wilt en kunt bijdragen. Het gaat om geven en ontvangen in balans te brengen. Een evenwicht in de energiestroom.

De strippenkaart is zeven maanden geldig. Zo blijf je met één of twee keer aanwezig zijn per maand, verbonden met de groep en de energie die we samen creëren. 

We zijn al met 7 mensen!

BEELDbySARA-3639.jpg

Ervaringen van deelnemers

 • Ik ben dankbaar voor de mooie sessies, samen met de lieve mensen. Een aantal dingen zijn aangeraakt. Fijn ook was de vertrouwde en intieme setting. Nhelete creëert een veilige bedding!

 • De Call for Love is voor mij een fijne herinnering dat ik mag zijn wie ik ben en mag doen wat ik wil. En sinds een paar weken komen er allemaal leuke dingen op mijn pad die zo goed bij mij passen.

 • Het is zo fijn om samen te komen en stil te worden en het lukt me steeds beter om in de stilte te komen en te blijven.

 • Ik voel me thuis in de Call for Love groep.

 • Ik ervaar deze groep als heel veilig. Een sterk energieveld die me in een stroomversnelling heeft gebracht.

 • In de meditaties ervaar ik allemaal mooie en bijzondere dingen door de energie in de groep. Ik weet nu, door de uitwisseling in de groep, dat er meer is dan alleen de fysieke wereld.

 • Als de muziek tijdens de dansavonden en de meditaties aan gaat, kom ik bij mezelf en zie ik heel veel moois. Ik kom dan echt in mijn rust.

Ga je ook mee op deze reis?

BEELDbySARA-3583.jpg