Call for Love

Heb jij deze roep ook gehoord?

In deze tijd van onrust. De standpunten vliegen je om de oren. Het maakt het niet makkelijk om in je eigen rustpunt te komen en te blijven. Terwijl dit juist het enige is wat we te doen hebben om ons leven op aarde in harmonie te brengen.

Call for Love

  • 33 dagen, van 14 februari tot 18 maart

  • 14 Live Zoom calls van een uur (20.30 u. tot 21.30u.) met geleide meditaties die ons dichter bij ons zelf brengen en de liefdevolle lichtwezens die we zijn. Met vragen voor en antwoorden van de Engelen die ons begeleiden op ons levenspad. En met de uitnodiging aan jou en andere deelnemende lichtwerkers om ook invulling te geven aan één van deze avonden. Je kiest zelf hoeveel van deze avond je bijwoont. De dag erna, deel ik de opnames en kun je terugkijken wat je wilt, wanneer je wilt. 

  • Elke dag om 7 uur en om 21 uur zet ik samen met de Engelen het Call for Love energieveld neer. Door op dat moment ook te mediteren, lever je ook jouw bijdrage aan de kracht van dit liefdesveld.

  • Je krijgt in de week voor 14 februari een werkboek met alle info, data, liefdevolle oefeningen en meditaties voor de ochtend en avond. Dan kun je er alvast mee aan de slag, als je dat wilt. 

  • Ten slotte wordt je ook lid van de besloten Facebook Call for Love groep waarin je kunt delen wat er in jouw leven speelt, hoe jij de uitdagingen in deze tijd liefdevol kunt ontvangen of juist nog niet. (overigens is dit niet verplicht, maar het voegt wel waarde toe aan deze periode.

Jouw bijdrage voor deze periode, naast jouw aanwezigheid, liefdevolle energie en misschien ook wel een inhoudelijke bijdrage, vraag ik je achteraf een bedrag tussen de 33 en de 333 Euro te kiezen. Je kiest zelf wat de waarde van deze periode voor jou is. 

Als jouw inkomen door de coronamaatregelen minimaal is, doe dan vooral mee en laten we kijken hoe we geven en ontvangen voor ons beiden in balans kunnen brengen. Alles is energie. 

Ik kijk er naar uit om deze reis te maken met een groep mooie lichtwezens zoals jij en ik. Met de innerlijke wens om ons leven te vullen met levensvreugde, plezier en liefde. Vanuit hier, kunnen we met onze groep de energie die de wereld  zo hard nodig heeft.

 

Wanneer is dit voor jou?
Als jij de "Call for Love" ook gehoord hebt
Als jij verlangt naar meer licht en liefde in jouw leven en graag meegenomen wil worden in de energie van een groep met een gezamenlijk doel. Gesteund door de liefdevolle kracht van de Engelen.
Als jij voelt dat het ook jouw taak is om je licht te laten stralen, de wereld in. Zodat onze planeet weer een lichtere en rustigere plek kan worden. Ik nodig je uit! 

We zijn al met 8 mensen!

  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

©2020 door Nhelete Steinman-Tjallingii.

Foto's door 11A branding Fotografie