Energiesessie

Wat is jouw verlangen? Wat is het dat jij graag anders wil in jouw leven? Dat is de belangrijkste vraag waar we samen naar op zoek gaan. Intuïtief kiezen we wat voor jou de beste weg is naar het bereiken van jouw verlangen. Er zijn verschillende technieken waar ik gebruik van maak. 

Een Energetische behandeling waarbij ik 32 punten op je hoofd en gezicht aanraak, terwijl jij op de massagetafel ligt. Tijdens deze aanraking, ervaren jij en ik welke energiestromen er met gemak op gang komen en welke nog iets nodig hebben. Door vragen te stellen, los te laten wat je in de weg staat en energie die niet van jou is terug te sturen naar waar het vandaan komt, kun je ook daar de energiestroom weer op gang brengen. Je komt energetisch minstens 10 kilo lichter van de behandeltafel.

Ik Energiek Access Bars

Een andere mogelijkheid die veel inzichten en heling creëert is een systemische opstelling, waarin verschillende elementen een plaats krijgen in de vorm van een matje. Door één voor één de elementen in te voelen, krijg je helderheid over welke gevoelens op welke plek thuishoren. Waar heb je als kind keuzes gemaakt die je nu niet meer dienen? Waar hebben je ouders een beroep op je gedaan toen dat eigenlijk niet jouw taak was? Welke angsten bepalen nu de keuzes die je maakt en waar zijn die ontstaan? Zijn dit wel jouw angsten en kun je teruggeven aan degene van wie je dit hebt overgenomen.

Dit is werkt helend en geeft rust. 

Ik Energiek Systemisch werk

We werken samen. Ik voel mee en koppel dat terug. Jij pakt op waar je op dat moment klaar voor bent. Jij hebt de regie. In dienst van jouw verlangen loop ik een stukje met je mee op jouw levenspad.

Op zoek naar wat jou geluk, rust, vrijheid, kracht brengt. Zodat jij met vertrouwen in het leven kunt staan. Je hart weer openstellen voor de liefdesstroom. En je zult ervaren dat wanneer jij daar bent waar je wilt zijn, dat je omgeving mee zal bewegen. Dat er deuren voor je open zullen gaan, mogelijkheden zullen zich aandienen die je tot nu toe nog niet had bedacht. Mogelijkheden waar jouw eigen energie voluit van gaat stromen.

Jezelf op de eerste plek.

Ik Energiek.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Ik%20Energiek%20Nhelete%20Steinman-Tjall
Ik Energiek Nhelete Steinman-Tjallingii