Online Midwintermeditatie

Op 21 december nodig ik je uit voor een online meditatieavond

om de kortste dag van het jaar te vieren en het licht weer uit te nodigen in ons leven, in onze harten.

We starten om 20:30 en sluiten rond 21:30 weer af.

Kom tot rust en kom in verbinding met het licht dat jij en ik al zijn.

Laten we elkaar herinneren en versterken in deze samenkomst.

BEELDbySARA-3514.jpg

Levensvraag voor de Akasha

Elke maand open ik de Akasha voor wie dat wil. Heb je een vraag waar je nu mee zit? Een vraag over welk thema in je leven dan ook? Ben je nieuwsgierig naar een antwoord uit de Akasha, wil je de Akasha leren kennen? Ik nodig je uit om je vraag naar me te mailen.

Wat is de Akasha?

Heel in het kort: De Akasha is een oneindig energetisch kennisveld. Alles wat jij en ik en iedereen die ooit op aarde geleefd heeft, dit leven, alle vorige levens, elke gedachte, gebeurtenis, ervaring en nog veel meer, is daar aanwezig.

Ik laat me begeleiden door de Engelen, Gidsen en Voorouders van degene die de vraag stelt. Ik hoor, zie en voel en dat geef ik door. 

Voor mij persoonlijk is het openen van dit energieveld een enorme verrijking van mijn leven. Door toegang te hebben tot deze kennis, heb ik een heleboel inzichten gekregen, blokkades opgelost en heling ontvangen. 

Welke vragen kun je stellen?

Echt alles. Als je specifiek bent, krijg je specifiek antwoord. Blijf je op de oppervlakte, krijg je een algemener antwoord. Er is geen goed of fout. Hier zijn een paar voorbeelden van vragen om je een beeld te geven:  

  • Wat is de volgende stap die ik kan zetten in mijn bedrijf?

  • Wat kan ik doen om beter te slapen?

  • Wat kan ik doen om meer te kunnen zijn met wat er is?

  • Hoe kan ik mijn relatie met ... verbeteren?

  • Hoe kom ik van mijn lichamelijke pijnen af?

  • Waarom gaat mijn verkoudheid maar niet over?

  • Hoe kan ik nog meer energie uit mijn voeding halen?

  • Hoe kom ik van de verslaving aan... af?

  • Ik blijf steeds weer ... doen terwijl ik weet dat het niet goed voor me is. Wat mag ik nog weten of leren om daar mee te stoppen?

En nog veel meer. 

Stel jouw vraag hier.

Even nog wat praktisch

Ik doe mijn best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Het kan zijn dat er een paar dagen op moet wachten.

Ik ben vertaler van de energie. Ik mail jou de woorden op van wat ik voel, hoor en zie. Wat je van mij ontvangt is een aanrijking, een suggestie een uitnodiging, een cadeautje dat je kunt gebruiken of wegleggen voor een ander moment in je leven.

Na je eerste vraag, zal ik je elke maand via de mail uitnodigen om nog een vraag te stellen, tot het moment dat jij aangeeft, daar geen behoefte meer aan te hebben.

Als bijlage van die maandelijkse uitnodiging stuur ik je de agenda van Ik Energiek mee. Zo blijf je op de hoogte van de mooie activiteiten en diensten die ik ook aanbiedt.