Mijn verhaal

Daar gaat Ik Energiek natuurlijk over. Mijn levenservaringen maken mij tot wie ik vandaag ben. Nhelete, avondster, geboren in Mozambique. In mijn leven heb ik vaak mijn omgeving belangrijker gemaakt dan mijzelf. De belangen van een ander voor die van mijzelf gezet. En dat hield ik niet lang vol. Door oververmoeidheid werd ik gedwongen mezelf weer de belangrijkste persoon in mijn leven te maken. 

Stap voor stap dichter bij mijn ware zelf. Wat wil ik? Wat is voor mij hier de beste keus? Welke keus creëert het meest voor mij? Door vragen te stellen, door weer te leren voelen wat van mij is en wat niet, door blokkades op te lossen werd me steeds duidelijker wie ik ben en wat ik kom doen in dit leven. En met elke keuze die ik maak, die voor mij klopt, voel ik meer energie stromen.

Mijn missie is, mijn eigen proces naar een licht en liefdevol leven, en de kennis, vaardigheden en ervaring die ik daarmee heb opgedaan doorgeven aan jou. Want jij bent op mijn site gekomen, waarschijnlijk omdat je ook nieuwe stappen wil zetten die je dichter bij je ware zelf brengen. Omdat ook jij meer licht, liefde en rust wil ervaren in jouw leven. 

En dat is precies waar ik zo blij van wordt. Jou begeleiden bij jouw volgende stap dichter bij je ware zelf.

Hoe ik werk

Ik volg mijn intuïtie als leidraad. Mijn hogere zelf en jouw hogere zelf weten de weg. Daarnaast laat ik me ook leiden door lichtwezens zoals Gidsen en Engelen. Een fluistering een golf van energie. Ik stel me open zodat jouw pad zich mag ontvouwen. 

We beginnen met een gesprek om duidelijk te krijgen wat jouw verlangen is. Wat wil jij anders in jouw leven? Als vannacht de toverfee bij je langs komt, hoe ziet je leven er vanaf morgen uit?

Alles is mogelijk.

Als we je verlangen helder hebben, vervolgen we de sessie met een energetische behandeling, een healing, een opstelling (systemisch werk), een meditatie of innerlijk kind werk (helende reis) of een combinatie van verschillende technieken. 

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en zo is het ook met jouw verlangen. Jij kiest de weg, ik laat je de mogelijkheden zien die je nog niet zelf gezien had. Ik nodig je uit op een reis met de mooiste eindbestemming die je maar kunt voorstellen: jouw prachtige, stralende energieke IK. 

Ik reik naar je uit. Neem mijn hand, als je wilt, dan loop ik een stukje met je mee.

  • Black Instagram Icon

©2020 door Nhelete Steinman-Tjallingii.

Fotografie Mariska Hanegraaf