Mijn verhaal

Daar gaat Ik Energiek natuurlijk over. Mijn levenservaringen maken mij tot wie ik vandaag ben. Nhelete, avondster, geboren in Mozambique. In mijn leven heb ik vaak mijn omgeving belangrijker gemaakt dan mijzelf. De belangen van een ander voor die van mijzelf gezet. En dat hield ik niet lang vol. Door oververmoeidheid werd ik gedwongen mezelf weer de belangrijkste persoon in mijn leven te maken. 

Stap voor stap dichter bij mijn ware zelf. Wat wil ik? Wat is voor mij hier de beste keus? Welke keus creëert het meest voor mij? Door vragen te stellen, door weer te leren voelen wat van mij is en wat niet, door blokkades op te lossen werd me steeds duidelijker wie ik ben en wat ik kom doen in dit leven. En met elke keuze die ik maak, die voor mij klopt, voel ik meer energie stromen.

Wat ik kom doen in dit leven? Elke dag stappen zetten die mezelf en anderen dichter bij zichzelf brengen. Om een licht en liefdevol leven te kunnen leiden. 

Jij bent op mijn site gekomen, waarschijnlijk omdat je ook nieuwe stappen wil zetten die je dichter bij je ware zelf brengen. Omdat ook jij meer licht, liefde en rust wil ervaren in jouw leven. 

En dat is precies waar ik zo blij van wordt. Jou begeleiden bij jouw volgende stap dichter bij je ware zelf.

Ik%20Energiek%20Nhelete%20Steinman-Tjall
IkEnergiek-200.jpg

Hoe ik werk

Ik volg mijn intuïtie als leidraad. Mijn hogere zelf en jouw hogere zelf weten de weg. Daarnaast laat ik me ook leiden door lichtwezens zoals Gidsen en Engelen. Een fluistering een golf van energie. Ik stel me open zodat jouw pad zich mag ontvouwen. 

We beginnen met jouw verlangen. Wat wil jij anders in jouw leven? Als vannacht de toverfee bij je langs komt, hoe ziet je leven er vanaf morgen uit?

Alles is mogelijk.

Als we je verlangen helder hebben, vervolgen we de sessie met een energetische behandeling, een healing, een opstelling (systemisch werk), een meditatie of innerlijk kind werk of een combinatie van verschillende technieken. 

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en zo is het ook met jouw verlangen. Jij kiest de weg, ik laat je de mogelijkheden zien die je nog niet zelf gezien had. Ik nodig je uit op een reis met de mooiste eindbestemming die je maar kunt voorstellen: jouw prachtige, stralende energieke IK. 

Ik reik naar je uit. Neem mijn hand, als je wilt, dan loop ik een stukje met je mee.

Meer over mij

Wat me gevormd heeft tot wie ik vandaag ben zijn de stappen die ik in mijn leven gezet heb, de mensen met wie ik geleefd heb, mijn omgeving, mijn werkervaring enz. enz.

Tot mijn negende woonde ik in Mozambique. Als jongste van een gezin met drie kinderen. Mijn ouders, daar, met als missie, de wereld opbouwen op een plek waar dat het hardst nodig is.

Vanaf mijn negende tot mijn 18de woonde ik in Wageningen. Na de HAVO afgerond te hebben ging ik in Arnhem aan de PABO studeren. Na mijn afstuderen kon ik al vrij snel aan het werk in het basisonderwijs. Na 16 jaar in het reguliere onderwijs, besloot ik dat het hoogste tijd was voor iets anders. Ik voelde me daar vastgezet in alles wat er moest.

Ik deed allerlei opleidingen en cursussen waaronder: NLP, systemisch werk, Access Consciousness, Sjamanisme, innerlijk kind werk en heling en reading met Engelen. 

Genoeg om het een gedegen opleidingsweg te noemen waarmee ik anderen, misschien ook wel jou, verder te begeleiden op hun spirituele pad. En nog lang niet uitgeleerd. 

Naast mijn werk voor Ik Energiek, ben ik ook nog regelmatig op de Vallei te vinden. Als begeleider in het democratisch onderwijs. Waar kinderen al van jongs af aan leren, dat zij helemaal oké zijn zoals ze zijn, met de leerbehoeftes die ze hebben.

Met dankbaarheid kijk ik naar mijn leven. De rust en de vrijheid die ik gecreëerd heb in mijn leven. Als vrouw van Yuval, als moeder van Yaron, Boaz en Maayan. En alle andere rollen die ik in mijn leven ook vervul. 

Die rust en vrijheid is er niet alleen voor mij. Jij kunt daar ook voor kiezen, elke dag weer opnieuw. Stap voor stap.

Nhelete Steinman-Tjallingii Ik Energiek