Mensen die je energie leegtrekken, wat kun je eraan doen?

Moe was ik de afgelopen tijd. Ik had wel een tijdje wat minder geslapen omdat ik met veel leuke dingen bezig was. Maar ik kreeg het niet bijgeslapen. Wat was dat toch? Lag het aan mijn voedingspatroon? Droeg ik energie voor anderen? Kwam ik niet echt in die diepe slaap, waaruit je opgeladen de dag in gaat? Ik kreeg het nog niet helder...

Tot ik me bewust werd van energie die weggleed in de richting van een persoon uit mijn omgeving. Dit bewustzijn bracht me zoveel rust, licht en ruimte en bovenal energie! In dit blog vertel ik je hier meer over.

Heb jij ze ook in je omgeving? Mensen die bij jou komen om hun hart te luchten. En terwijl zij hun hele verhaal vertellen, voel jij je leger en leger raken. Dat wat jij te zeggen hebt, komt niet echt aan. En aan het eind van het gesprek, krijg je dan ook nog terug dat ze het fijn vonden je gesproken te hebben. Dat ze zich weer een stuk beter voelen.

Dat is dan wel fijn om te horen. Maar er was sprake van eenrichtingsverkeer. Ergens was er bij jou een stopcontact beschikbaar en daar is een stekker ingestopt die er alleen op jouw initiatief uitgetrokken kan worden. En dat kan alleen als je daar bewustzijn op hebt.

Dat beschikbare stopcontact ontstaat doordat je zelf nog iets nodig denkt te hebben van de ander: gezelschap, gezien worden, erkenning, behulpzaamheid, een luisterend oor zijn.

Op welke manier heb jij je afhankelijk gemaakt van de ander? Op welke manier dacht je dat je de ander nodig had?

Andersom zijn de mensen, die met hun stekker en een snoertje bij jou komen, vergeten dat ze zelf energie zijn. Vergeten zijn dat ze verbonden zijn met moeder aarde en vader zon. Dat ze zich kunnen opladen in de natuur, met voeding, in het licht van de zon.


Heelheid

Hoe meer jij gelooft dat jij heel bent, hoe minder beschikbare stopcontacten je hebt. Je bent perfect zoals je bent. Er is niets buiten jouw zelf nodig om dat te bewijzen.

De ander is ook heel. En heeft niets buiten zich zelf nodig om dat te bewijzen. Geen stekkers en snoeren.

Maar met het bewustzijn van een ander kun je niet zoveel. Het gaat erom dat je doet wat jij kunt doen, binnen jouw cirkel van invloed.


Wat kun je doen?

Allereerst erkennen dat het zo is. En heel belangrijk! Erkennen dat het geen verkeerdheid is van jou of van de ander. Jullie zijn beiden in de loop van dit leven vergeten waar je vandaan komt, dat je oneindige en perfecte wezens bent.

Om de stekkers en stopcontacten te ontkoppelen kun je de engelen vragen om je te helpen. Dat kan met de volgende tekst of in je eigen woorden:

"Aartsengel Michaël, verwijder alsjeblieft alle stekker en stopcontacten tussen mij en ... En Aartsengel Rafaël, breng alsjeblieft je helende licht in de ruimte die er nu ontstaan is bij mij en ook in de stekker en het door het snoer naar de ander zodat we beiden in alle richtingen van tijd en ruimte geheeld kunnen worden. Help ons beiden weer te herinneren wie we in wezen zijn. Dank jullie wel" Blijf met je aandacht bij jouw lichaam en voel hoe dit in je lichaam voelt. Welke verandering kun je waarnemen?


In sommige contacten met anderen is het nodig om dit e blijven doen. Mogelijk zullen deze mensen je niet meer zo snel opzoeken en gaan ze op zoek naar iemand anders die energie beschikbaar stelt. Een andere mogelijkheid is dat deze persoon zich bewust wordt van jouw verandering en dat het contact een gezondere uitwisseling van energie wordt waar jullie beiden van opbloeien!


Ik nodig je ook uit om te onderzoeken in welke contacten jij zelf degene bent die de stekkers bij een ander insteekt. Zijn er mensen bij wie jij jezelf oplaadt? Ook die kun je op dezelfde manier laten verwijderen. Voel ook hier weer wat dat met je energie doet.


Hoe verbonden ben jij met de aarde? Kun je nu je voeten op de grond voelen? Hoe beter je geaard bent, hoe minder stopcontacten en stekkers er beschikbaar zijn op zoek naar voeding.

En als je opmerkt dat je leeg bent geraakt of juist opgeladen door de energie van een ander, is dat niet meer en niet minder dan een signaal dat je de verbondenheid met de aarde vergeten bent.


Ik wens je toe, dat je na het lezen van dit blog, weer volop in je eigen energie kunt staan zodat je weer kunt gaan doe waarvoor je hier bent, in dit leven!

62 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven