Spanningen op je werk? 7 Vragen die je aan de Engelen kunt stellen.

Werk jij op een plek waar (veel) spanning is? Neemt de spanning soms zo toe dat je het thuis moeilijk los kunt laten en er lichamelijke klachten van krijgt? Lees dan verder want in dit blog deel ik 7 vragen die je aan de Engelen kunt stellen om meer gemak te krijgen met je gespannen werksituatie. Dag en nacht staan er duizenden Engelen voor ons klaar om ons te helpen met gemak en plezier ons leven en onze zielendoelen te leven. Je hoeft ze alleen nog maar een vraag te stellen. Ze helpen niet ongevraagd.

Wat had ik dit graag eerder in mijn leven geweten! Hoe ik hulp kan vragen aan de Engelen. Jarenlang werkte ik in het basisonderwijs. Een plek waar altijd veel druk op ligt. Gebrek aan geld en personeel, tegenvallende toetsresultaten, ingewikkelde gesprekken met ouders, te veel kinderen in een groep, uitdagend gedrag in verschillende vormen, veel zorg, zorg, zorg. En tussen al dat rennen en vliegen de hele dag door, kom je ook je collega's tegen. De een begripvol en zorgzaam en waarmee je in één blikwissel al weet hoe het is. En ook collega's met wie het minder makkelijk communiceren is. Kortom veel en vol. Misschien herken je dit, op jouw werk. Of ziet het er iets anders uit. Het maakt niet uit. Als jij spanningen ervaart van jouw werk en op je werkplek kun je de Engelen vragen je te helpen. Elke dag, elk moment van de dag, zo vaak als je wilt.


#1 Koorden doorsnijden

In elk contact dat je hebt, maak je onbewust koorden naar elkaar aan. Deze ontstaan vanuit angst en alle aanverwante gevoelens en emoties. Liefde is alles omvattend en kun je dus nooit weg laten snijden.

Laat koorden doorsnijden. Doe dit elke dag, meerdere keren per dag, met iedereen die je tegenkomt en met alle situaties waarin je spanning ervaart.

De vraag die je stelt is als volgt: Aartsengel Michaël, snijd alsjeblieft alle koorden door tussen mij en ... (zeg hier alle namen en situaties waar je van los wilt komen). En Aartsengel Rafael vul alsjeblieft alle restanten van koorden met helend licht. Zodat iedereen in liefde en alle richtingen van tijd en ruimte geheeld kan worden.

Voel wat er in je lichaam gebeurt en bedank de Engelen voor hun werk.


#2 Schoonmaken

Energie kan ergens lang blijven hangen. Energie van een moeilijk gesprek, oordelen en verwijten, wel of niet uitgesproken. Je kunt de Engelen vragen om de energie van de ruimte, het gebouw, het terrein waar je werkt schoon te maken. Vraag ze dat te blijven doen tot je weer naar huis gaat, of voor de komende 48 uur. En voor een nieuwe werkdag, vraag je het weer opnieuw.


#3 Aarden

Vraag de Engelen je te helpen met goed te aarden. Voor je een gesprek in gaat, voor je je taken begint. Voel regelmatig of je goed geaard bent want vanuit contact met de aarde, ben je minder snel uit balans door een opmerking van een collega of uitdagend gedrag van mensen die je tegenkomt in je werk.


#4 Open je hart

Vanuit een geopend hart, kun je in liefde zijn met je zelf en de mensen om je heen. Vraag de Engelen je te helpen je hart te openen. Goed doorademen is daarbij belangrijk. Dat helpt je de engelenenergie te brengen waar die nodig is. In je hart weet je ook dat iedereen handelt vanuit de beste intenties en met de mogelijkheden die zij op dat moment tot hun beschikking hebben.


#5 Vraag om een glazen stolp

Negatieve mensen om je heen? Wat jij ook doet, hij of zij blijft negatieve, zware energie uitstralen? Vraag Aartsengel Michaël een glazen stolp over die persoon te zetten gedurende de tijd dat je bij hem of haar in de buurt bent. Vind je dit onaardig om te doen? Denk dan aan de onaardige energiestroom die met de stolp begrensd wordt om naar jou en je omgeving uit te stralen.


#6 Persoonlijke bescherming

Vraag Aartsengel Michaël je te beschermen door zijn vleugels of blauwe mantel om je heen te slaan. Als het beter bij je past, kun je ook om een beschermende lichtbol vragen. Zo blijf je beschermd tegen alle negatieve energieën van buiten af.


#7 Mensen op je pad

Vraag de engelen om de mensen op je pad te brengen die bij je passen. Ook als je niet blij bent met je werk, kun je de engelen vragen je te helpen om werk te vinden dat beter bij je past.


Wat nog belangrijk is om te weten bij het vragen stellen aan de Engelen:

  • Ze horen het woordje NIET niet. Dus richt je in je vragen altijd op wat je wél wilt.

  • Laat de uitkomst en de weg naar de uitkomst los. Vertrouw erop dat de engelen weten de weg om jou te brengen waar je om vraagt. Dat kan soms verrassend zijn op welke manier de hulp naar je toe komt.

"Maar ik ben ook gewoon aan het werk, wanneer doe ik dit? Hoe denk ik er aan dit te doen?" Hoor ik je dat denken? Zet 's ochtends de intentie om de Engelen om hulp te vragen en kijk dan 's avonds terug op hoe het gegaan is. Geef jezelf de tijd. Alles is oké. Mijn ervaring is ook dat de juiste vraag op het juiste moment in je opkomt. Ik laat me ook herinneren door dubbele getallen, donsveertjes en hartjes die ik toevalligerwijs tegenkom.


Veel succes gewenst! Heb je nog vragen, dan hoor ik die graag. Laat me weten wat dit blog jou gebracht heeft.

Ik wens je nog vele fijne werkdagen, waarin je met gemak en plezier kunt zijn en je taken kunt uitvoeren.

63 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven